Failure to post a casting.

Failure to post a casting.

9 posts
6 June 2011
crispy
Photographer
crispy
Every time I try to post the same casting today, I get the PS Oops error screen.

Does anybody know what's wrong?

Chris
Posted 6 June 2011
crispy
Photographer
crispy
I've still not found out why I'm unable to post a casting. And yes, I've contacted the site admin , as well as posting here, clearly with no results. Anybody there? Chris
Posted 14 June 2011
Bob
Photographer
Bob
crispy

I've contacted the site admin , as well as posting here, clearly with no results. Anybody there?

Maybe they've all got you on  Ignore Member 

As everyone else seems to be posting castings okay, have you considered checking your browser settings?

Bob
Posted 14 June 2011
Edited by Bob 14 June 2011
crispy
Photographer
crispy
Bob

Maybe they've all got you on  Ignore Member 

Bob

Cheeky bugger!!!  But you're most probably right. 

Well, I've just managed to create a new one with some sample text as a test but now I can't edit it as I get the Oops error page when I try to edit the text.

This flaming site is driving me mad!  LOL.

I'll try again next week...

Chris
Posted 14 June 2011
mph
Photographer
mph
Sorry - can't see the above messages!
Posted 14 June 2011
Bob
Photographer
Bob
It sounds like the problem is at your end. Bet you've got one of them newfangled browser types like Windows ME. I get no major problems with Windows '95, IE 3.0.1 and my '96 Packard Bell ..... though admittedly it takes ruddy ages for images to upload on dial-up.
Bob
Posted 14 June 2011
crispy
Photographer
crispy
I've just managed to work out possibly why my casting didn't get off the ground - Too much text! I trimmed it down & after a couple of attempts I got it accepted.

So, perhaps a box that actively limits your text volume would help? Just like the box that limits the feedback you can offer to a buyer/seller on Ebay. Hmm?

Flipping eck, Bob, Windows 3. Even I remember that. And the upgrade to a 100 hz processor when Dell lost four of our 66 hz desktop boxes sent for repair... Ahem!

Anyway, all sorted without any help from admin. Thank you!

Chris
Posted 17 July 2011
Edited by crispy 17 July 2011
mph
Photographer
mph
crispy

I've just managed to work out possibly why my casting didn't get off the ground - Too much text!

Chris


You loquacious sod smiley (And optimistic - you think they can read that much?)

I posted a one liner for a female model and got an answer from a male model asking where I was based - which is on my profile!
Posted 17 July 2011
ciaran
Photographer
ciaran
mph
You loquacious sod (And optimistic - you think they can read that much?)
That much???? More like optimistic that the details will be read at all.
Posted 17 July 2011
To reply to this thread you must be a member. Click here to join